ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Επειδή πραγματικά κανείς δεν μπορεί πλέον να παίζει παιχνίδια, για προσωπικά οφέλη εις βάρος της κοινωνίας των Πολιτών της Εορδαίας, αλλά και όλων των Πολιτών της Ελλάδας, ούτε οικονομικά αλλά ούτε γεωπολιτικά, απαντούμε στο ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας, με όσα δημοκρατικά μέσα μας έχουν απομείνει από τη δική του πολιτική, την ελεύθερη έκφραση του λόγου.
Δυστυχώς, δεν επρόκειτο για τον θίασο μιας θεατρικής επιθεώρησης,  τον οποίο είναι βέβαιο ότι θα χειροκροτούσαμε με ενθουσιασμό, αλλά  για την ανακοίνωση μίας καταστροφικής και αντεθνικής κυβέρνησης από ένα συνονθύλευμα ιδεολογιών γ’ διαλογής.
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας,
- θεώρησε πως είναι σε θέση να παραπλανήσει και να εκφοβίσει τον κόσμο αγνοώντας κατ΄ επανάληψη την αγανάκτηση του κόσμου κυρίως για την προδοσία της Μακεδονίας μας και μάλιστα υπό σκιάν! 
- αποκάλεσε μια διαδικτυακή ομάδα 6000 Ελλήνων πολιτών, μόρφωμα, μνημείο μίσους, διχασμού και αυθαιρεσίας, προσπαθώντας να καλυφθεί πίσω από φθηνές τεχνικές εντυπωσιασμού τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει
- προσπάθησε,  όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα συνοδεύουν τα παιδιά των παιδιών τους, να τα φορτώσει στο λαό και σε όσους διαφωνούν με την πολιτική τους και με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. 

Πείτε μας λοιπόν, μόρφωμα, μνημείο μίσους, διχασμού και αυθαιρεσίας, 
είναι το σύνολο ανθρώπων που με σθένος και ατσαλένια ψυχή και κοινό όραμα όρθωσαν ανάστημα στα ξένα συμφέροντα και είπαν ένα ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΚΑΤΑ 73% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ στο δημοψήφισμα;

-είναι οι κατά 2.000.000 και πλέον που βγήκαν στους δρόμους αρνούμενοι να παραδώσουν όνομα, γλώσσα, ιστορία και κατ΄ επέκταση έδαφος στους σκοπιανούς;

είναι τα εκατομμύρια ακόμη που δεν είχαν δυνατότητα μετακίνησης γιατί έχουν άδεια ψυγεία; 

Η είστε εσείς αυτοί που με την αυταρχική σας πολιτική έχετε εξαγριώσει τον κόσμο; 
είστε εσείς το μόρφωμα που το μοναδικό κοινό που έχετε μεταξύ σας είναι η κομματική σας καρέκλα;

είστε εσείς αυτοί που με την προδοτική σας πολιτική παραδώσατε την Μακεδονία μας με πρακτικές αυθαιρεσίας;

Να θυμίσουμε στον κόσμο ότι τα δώσατε όλα σε ένα κείμενο που ήρθε στο Ελληνικό κοινοβούλιο χωρίς την υπογραφή του Προέδρου των Σκοπίων , χωρίς καμία νομιμότητα.

Όπως αντιλαμβάνεστε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαστε διατεθειμένοι να εκμεταλλευθούμε τους δικούς σας τίτλους.
Εν τούτοις, οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση εφ όλης της ύλης στη κωμική αυτή ανακοίνωση, η οποία μοναδικό σκοπό έχει τον εξοστρακισμό των ευθυνών σας απέναντι, στους απανταχού Μακεδόνες όπως προαναφέραμε. 
Ως θλιβερή μειοψηφία λέτε ότι επιμένουμε να υπονομεύουμε την ειρηνική συνύπαρξη και απομόνωση της Πτολεμαΐδας. Το ποιος είναι η μειοψηφία (και μάλιστα πολύ θλιβερή) θα φανεί πολύ σύντομα. Να σας θυμίσουμε το πρόσφατο ποσοστό 1% που σας έδωσαν, ως μια πρώτη γεύση, οι φοιτητικές εκλογές και έπεται συνέχεια. Την ειρηνική συνύπαρξη υπονομεύετε αριστοτεχνικά εσείς.

 ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ΔΕΝ θα το ανεχθούμε. Δεν θα ανεχθούμε κανέναν που υπομονεύει την ειρηνική συνύπαρξη με όλους τους συμπολίτες μας, ανθρώπους που σιγοντάρουν «καταπιεσμένες μειονότητες» στον Ελλαδικό χώρο και ειδικά από μια χούφτα ανθρώπους του κομματικού σωλήνα.

Θεωρείτε διχασμό το να πετάξετε τις μάσκες και να πείτε στον κόσμο τι επρόκειτο να πράξετε αν και εφόσον εκλεγείτε, για το σκοπιανό.
Θεωρείτε μίσος την αγωνία όλων των Μακεδόνων που ξεπουλήσατε τα ιερά χώματά τους.
Θεωρείτε απομόνωση το να σας ζητηθεί το ιδεολογικό σας φρόνιμα. (κάτι θα ξέρετε παραπάνω εσείς!).

Αφού θεωρείτε δεδομένα όλα τα παραπάνω, τότε τί νόημα έχει η πολιτική ρεκλάμα όλων των πολιτευτών; Όσοι πολιτεύεστε δεν εκφράζετε το πολιτικό σας πρόγραμμα; Ο πρωθυπουργός μας δεν ήταν αυτός που θα έσκιζε το μνημόνιο; Ο πρωθυπουργός μας δεν ήταν που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ; Βρε παιδιά για όνομα του (Θεού) εκεί στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας, ο πρωθυπουργός μας δεν ήταν αυτός που θα χτυπούσε το νταούλι και θα χόρευαν οι αγορές; Γιατί λοιπόν σας πονάει που θέτουμε ακόμη ένα κριτήριο για την εναπόθεση της ψήφου μας;;

Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες και όλοι οι Μακεδόνες της Ελλάδας θα επιμείνουμε στη άποψή μας, ότι θα πρέπει να μιλήσουν ξεκάθαρα στο τι να περιμένουμε από όλους αυτούς που επιδιώκουν μια θέση στην εκπροσώπησή μας.
Όσοι και όσες επίδοξοι υποψήφιοι θεωρούν απομόνωση το να μην μπορούν να μας κοιτάξουν στα μάτια, η μόνη λύση είναι να αποσυρθούν. Δεν χωράνε πια συναισθηματισμοί στα πατριωτικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα, που τόσο επιζήμια άλλαξαν τη ζωή όλων μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που παριστάνει μια δημοκρατική παράταξη, όμως καθυβρίζει και εντέχνως στοχοποιεί τους Πτολεμαίους Μακεδόνες, πολίτες της διπλανής πόρτας με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, τους Πτολεμαίους Μακεδόνες που έχουν φωνή και έχουν ενώσει όλους τους Μακεδόνες ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και ζητάνε το αυτονόητο, να μιλήσετε ξεκάθαρα.
Επιμένετε όμως, όπως πάντα, να δίνετε την δική σας προπαγανδιστική ερμηνεία στα γεγονότα. Ανάγετε την συμφωνία των Πρεσπών, σε συμφωνία αγάπης και ειρήνης, (όπως την παρουσιάσατε) κι όμως κάθε εμφάνιση εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει πλήθος οργισμένων πολιτών. Λίγο οξύμωρο δεν νομίζετε;

Κατά την επίσκεψή της η κ. Γεροβασίλη στην Πτολεμαΐδα, κατέφθασε περιφρουρούμενη από 300 πάνοπλους αστυνομικούς κυριολεκτικά για το θεαθήναι, την ώρα που η εγκληματικότητα στη χώρα βρίσκεται στα κόκκινα. Τέτοια συμφωνία αγάπης και ειρήνης φέρατε, που για να γευματίσει η κ. Γεροβασίλη, χρειάσθηκε να μπουκάρουν με τα σκυλιά της αντιτρομοκρατικής οι αστυνομικοί σε τοπικό εστιατόριο. (Τι, Ποιόν και Γιατί φοβάστε;). Αλλά ο διακαής σας πόθος είναι ότι χάθηκαν 500 καφέδες από την πόλη, από τα επεισόδια που δημιουργήσαν οι εγκάθετοι (με αποδείξεις) . Αλήθεια, ακόμη και γι αυτό που προπαγανδιστικά ισχυρίζεστε , άραγε έχετε αποδείξεις; Ή ως συνήθως λόγια του αέρα μόνο για τις εντυπώσεις ;

Το τραγικότερο της παραστάσεως είναι ότι φοβάστε και τη σκιά σας ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, γιατί έχτε πλήρη επίγνωση για την προδοσία που πράξατε. Προσποιείστε πως δεν αντιλαμβάνεστε αυτό που έρχεται. Να είστε βέβαιοι ότι είμαστε εδώ όμως, να σας το υπενθυμίζουμε. ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ.  Αυτό σας τρομάζει, και όσο σας τρομάζει, μας αποδεικνύει ότι κάτι κάνουμε σωστά.

Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες καταδικάζουν το φασισμό και τιμούν και δοξάζουν τα θύματά του. Δεν πράττετε όμως το ίδιο για τα εκατοντάδες θύματα των κομιτατζήδων στα γύρω χωριά και βουνά της Εορδαίας. Γιατί άραγε? Παράλληλα όμως και εντελώς ξεδιάντροπα, επιβραβεύετε την περιφερειάρχη σας κ.Δούρου που στη θητεία της είχε πάνω από 123 νεκρούς.

Ο πατριωτισμός λέτε, ότι βρίσκεται μόνο στην σύγκρουση με τον ΦΑΣΙΣΜΟ. Σας υπενθυμίζουμε ότι μια πρόσφατη Κυριακή που ¨διαδήλωναν¨ οι εισαγόμενοι Χρυσαυγίτες, με ανοιχτή ανακοίνωση δώσαμε πλήρη ενημέρωση στους πολίτες προστατεύοντάς τους με πλήθος ενημερώσεων ώστε ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Όπως διαπιστώσατε η πόλη μας επέλεξε την αποχή και τους γύρισε την πλάτη. Αυτό που ΔΕΝ είδαμε, είσαστε ΕΣΕΙΣ! Ποια η σύγκρουσή σας με το φασισμό? (ούτε μια ανακοίνωση δεν εκδώσατε, είναι γνωστό πλέον το φλερτ σας με τα άκρα). Έτσι θεωρείστε πατριώτες? Πλανάστε πλάνην οικτράν!!!

Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι τάσσονται μαζί σας στις ίδιες αντιλήψεις περί σκοπιανού, είτε αριστερόστροφοι είτε δεξιόστροφοι φασίστες, ζήστε το μύθο σας για λίγο ακόμα. 
Δεν θα σας ανεχτούμε άλλο.
Η ΣΙΩΠΗ δεν είναι αποδεκτή από τους πολίτες (τονίζετε στην αστεία σας ανακοίνωση. Σας εξυπηρετεί μάλλον εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας να είναι ίσως αποδεκτή από αντιπολίτευση και άλλα κόμματα).
Γι΄ αυτό αγαπητοί συμπολίτες, όταν σας ζητούν την ψήφο σας, απ΄ όπου κι αν προέρχονται, να ρωτάτε τις θέσεις τους για το σκοπιανό και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί. Λευκή επιταγή σε κανέναν, φτάνει πια με τα προεκλογικά παραμύθια εάν πραγματικά αποσκοπούμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες , παρ΄όλη την αισχρή στοχοποίηση από εσάς του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο, τους πληρωμένους κονδυλοφόρους σας, αλλά και των βουλευτών σας (Μανιός) κ.α., παρά τις συλλήψεις μας με ανυπόστατες κατηγορίες, παρά τις απειλές κατά των ζωών μας, θα συνεχίσουμε τον ανιδιοτελή αγώνα μέχρι την ακύρωση της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών.

Υ.Γ.  Σας ενημερώνουμε , ότι η ενέργεια μας λαμβάνει διαστάσεις «τσουνάμι» , απο πόλη σε πόλη. Μην τρομάζετε. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. 
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου